Kan ik mijn huidige woning inruilen?

27-02-2016

Ben je jouw ideale droomwoning tegengekomen, maar je hebt geen idee wat je met je huidige woning moet doen. Banken zijn momenteel zeer terughoudend met overbruggingsfinancieringen. Met de huidige aantrekkende woningmarkt kan het dan zo maar zijn dat je droomhuis voor neus weggekaapt wordt. Wij kunnen dit probleem met het Verkoop Garantplan oplossen. Een woninginruil is bij ons dan ook geen probleem.

 

Er zijn hier twee situaties denkbaar.

 

1. Eigen bezit

Wij hebben een voorraad snel wisselende woningen in Nederland, met speciaal veel aanbod in Noord-Brabant en Zuid Holland. Mocht u interesse hebben in een van de woningen uit ons aanbod, dan kunt u er ervoor kiezen om uw huidige woning in te ruilen tegen uw nieuwe droomhuis. We spreken dan een bij te betalen bedrag af. Het werkt hetzelfde zoals je je auto inruilt op een nieuwe!

 

2. Een andere droomwoning

U ziet elders een woning en heeft de behoefte om uw huidige woning in te ruilen. Wellicht komt u met de verkoper van uw droomwoning tot een akkoord. Het kan ook gebeuren dat deze partij daar helemaal niet op zit te wachten. Dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. U ruilt uw huidige woning als het ware bij ons in. Wij zetten de afname datum gelijk aan de datum waarop u uw nieuwe woning af dient te nemen. We laten het gehele proces via 1 notaris lopen. Wordt u aankoop onverwachts uitgesteld dan kan er in overleg flexibel mee om worden gegaan.

 

Voordelen

U heeft geen verkoopstress en kunt uw droomwoning direct aankopen. U hoeft geen moeilijke gesprekken te voeren met de bank. Daarnaast hoeft u voor uw huidige woning geen makelaarskosten te betalen en geen advertentiekosten. 

 

Meer info