Huis verkregen uit erfenis?

16-01-2016

Indien u een woning heeft verkregen uit een erfenis, dan is het in de meeste gevallen gewenst om de woning zo snel mogelijk te verkopen. Allereerst wil namelijk de belastingdienst met u afrekenen, maar komen ook de eigenaars,- en onderhoudslasten voor uw rekening. 

Ook kan het zijn dat de woning gedateerd is waardoor het een ideale woning voor klussers is. Helaas zien wij dat heden ten dage met een aantrekkende markt veel particulieren de voorkeur geven aan een instapklare woning. Daarnaast bent u bij verkoop aan een particulier ook verantwoordelijk voor eventuele gebreken. 

 

De woning eerst opknappen en het noodzakelijk onderhoud uit voeren brengt subsantiele kosten met zich mee. Zeker indien u alles uit moet laten voeren door een aannemer. Een professionele partij biedt dan uitkomst. Wij kopen de woning met alle lusten en lasten. U heeft direct zekerheid en geen verdere kosten zoals makelaarscourtage en advertentiekosten. Ook kunnen wij de woning voor u ontruimen.

Heeft u interesse, vraag dan een vrijblijvende bod aan door het aanvraagformulier in te vullen door op onderstaande link te klikken:


Vrijblijvend bod