• DIRECT uw woning VERKOPEN? Vul voor een gratis en vrijblijvend bod ons aanvraagformulier in of bel ons op 0412-78 25 02!
  • DIRECT uw huis verkopen tegen een GEGARANDEERDE prijs? Vul voor een gratis en vrijblijvend bod ons aanvraagformulier in!
  • Een GARANTIEBOD op uw huis met WINSTDELING? Vul voor een gratis en vrijblijvend bod ons aanvraagformulier in of bel ons op 0412-78 25 02!

Vrijblijvend bod

Uw adres:
Te verkopen woning:

Snel je huis verkopen

Wilt u uw woning snel verkopen? Wij bieden u een unieke verkoopgarantie, zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven! Met het Verkoopgarantplan is uw huis gegarandeerd en zonder kosten verkocht..Meer..

Direct verkopen

Wanneer u uw huis snel en direct wilt verkopen, kunt u van ons een bod ontvangen tot wel 90% van de marktwaarde van uw woning. U heeft dan 100% zekerheid en wij.. Meer..

Verkoopgarantie

Wilt u de zekerheid dat uw woning gegarandeerd verkocht is, zodat u een nieuwe woning aan kunt kopen? U ontvangt dan een verkoopgarantie voor uw woning, hierdoor heeft u een gegarandeerde verkoop.. Meer..


Uw woning direct verkopen

Wanneer u uw woning direct wilt verkopen, kunt u van ons binnen 24 uur een bod ontvangen tot wel 90% van de marktwaarde. U heeft dan 100% zekerheid en wij bepalen samen met u wanneer wij de woning van u overnemen. Wij kopen direct en zonder voorbehouden of bedenktijd, discreet, snel en ...


Garantiebod met winstdeling

Wilt u de zekerheid om op een bepaald moment gegarandeerd uw woning te kunnen verkopen, dan is het garantiebod met winstdeling een geschikte optie. Hiermee ontvangt u op een gezamelijk overeengekomen moment een garantiebedrag voor uw woning, hierdoor heeft u een gegarandeerde verkoop zonder voorb...


Hoe werken wij?

Er zijn diverse redenen waarom u de zekerheid wilt hebben over de verkoop van uw woning. Het snel en gegarandeerd verkopen kan u een hoop stress en zorgen besparen. Wij betalen u tot 90% van de marktwaarde en nemen zonder voorbehouden af op het moment dat u dat wilt. De notaris verzorgt de o...


Vrijblijvend bod

Uw adres:
Te verkopen woning: