Snel je opknapwoning verkopen

Wilt u een opknapwoning snel verkopen omdat u een andere koopwoning op het oog heeft? Bent u plotseling verzeilt geraakt in een echtscheiding, of heeft u een dierbare verloren en u wilt geen gedoe met de nagelaten woning en de belastingdienst die snel successierecht met u af wil rekenen? Heeft u onverwacht uw baan verloren en heeft u geen tijd en geld meer om de kluswoning verder op te knappen doordat u plots minder inkomsten heeft? Dan is het wellicht noodzaak om direct uw opknapwoning op te laten kopen!

Als u gebaat bent bij een snelle verkoop en u zit niet te wachten op een langdurig en onzeker verkoopproces met traditionele makelaar, kies dan voor snelle verkoopzekerheid. U kunt dan beter uw huis direct aanbieden aan een professionele woningopkoper. 

Een makelaar kost u véél geld. U dient rekening te houden met startkosten, kosten voor professionele fotografie en aan courtage. Daarnaast heeft u geen garantie over de periode die uw opknapwoning te koop zal staan. Wat een makelaar u niet verteld is dat opknapwoningen zelden aan particuliere eigenaren worden verkocht. Die willen vaak een instapklare woning. U woning zal dan vaak ook door een professionele handelaar worden gekocht waardoor het maar zeer de vraag is of de kluswoning ook daadwerkelijk een acceptabele opbrengst zal genereren.

Als u de kosten die een traditionele makelaar in rekening brengt, van de verwachte opbrengst afhaalt, dan zult u zien dat het Verkoopgarantplan wel heel dicht in buurt komt van de door u verwachte opbrengst.

Bij een directe verkoop aan ons betaalt u immers helemaal geen kosten. U weet dus exact wat uw kluswoning opbrengt. 

Neem snel contact met ons op. 

 

Vrijblijvend bod

Uw adres:
Te verkopen woning: