Verkopen en terughuren

Als je vermogen hebt opgebouwd, maar dat zit vast in je eigen huis en je wilt liever niet verhuizen, dan kan de woning een blok aan je been vormen. Veelal wordt dan toch gekozen voor verkoop en iets anders terug huren. 
Verkoopgarantplan is onderdeel van Primmo BV en werkt als vastgoedmaatschappij met een eigen woningportefeuille, bestemd voor de verhuur. Met dit concept zijn wij actief op de Nederlandse markt en met name in de grotere steden. 

Hoeveel mensen zitten met hetzelfde probleem?
Volgens recente marktcijfers heeft 80% van de oudere woningbezitters een overwaarde op hun woning. Daarvan heeft volgens ABN Amro 25% problemen om een eventuele overwaarde te herfinancieren. Dit percentage zal naar verwachting de komende tijd verder stijgen door de strenger wordende financieringseisen van banken. Bovendien is er een tekort aan huurwoningen voor senioren. 

Wie komen er in aanmerking voor verkopen en terughuren bij het Verkoop Garantplan?
De hypotheek hoeft niet volledig afgelost te zijn, maar men moet de toekomstige huurverplichting wel kunnen betalen. Daarnaast kopen wij alleen in een geselecteerd aantal steden. U dient zich wel te realiseren dat wij de woning waarderen op maximaal 80% van de marktwaarde van een woning in verhuurde staat.

Voordelen
Middels deze constructie bespaart u de makelaarscourtage, verhuiskosten en bespaart u op de eigenaarslasten. Bovendien kun u heerlijk in uw eigen woning blijven wonen en heeft u direct geld ter beschikking. 

Alleen vastgoed in de grotere steden wordt geaccepteerd voor deze constructie. Benieuwd of uw woning voor deze constructie in aanmerking komt. Neem dan snel contact met ons op. 


Contact